Alle activiteiten voor jeugd en jongeren op een rij

Alle activiteiten voor jeugd en jongeren op een rij

Ook dit jaar zijn er weer diversen jeugdwerk activiteiten om aan deel te nemen. Wij als leiding kijken weer uit naar een nieuw seizoen, om samen met de jongeren weer te mogen groeien in ons geloof. Heb je vragen, opmerkingen en/of suggesties laat het ons weten. Ben je geïnteresseerd in één of meerdere activiteiten meld je dan aan!

Lijkt het u leuk om bij de leiding te helpen, dan bent u ook zeker welkom! Met name bij Promiseland en Rise and Shine kunnen wij nog extra leiding gebruiken. Dit om de bestaande leiding te ontlasten. Nu komt het regelmatig voor dat er iedere 2 á 3 weken dezelfde leiding aan de beurt is waardoor deze zelf de diensten mist, en een stukje geestelijk groei zal moeten missen. De Nieuwe Rank is een groeiende gemeente, en samen sterk door met elkaar lief en leed te delen en in gebed bij God de vader te brengen. Zo willen wij als leiding ook het kinderwerk en jongerenwerk bij u aanbevelen om samen God groot te maken. In een groeiende gemeente zijn wij met z’n allen verantwoordelijk om naar elkaar om te zien. Hier hoort ook het kinderwerk en jeugdwerk bij. We zien jou/u graag! Draai een keer mee en ervaar.

Dit is er allemaal te doen voor jongeren:

Er is bijbelleesclub voor kinderen rond de 10, Live-Life voor 13/14 jarigen, Time out en B Lief voor jongeren tussen de 14-16 jaar, en voor de jongeren van 16+ is er Youth Alpha.

2018-08-23T17:03:19+00:0026 augustus 2018|Jeugd & Jongerenwerk|