Evangelisatie2017-05-07T14:11:01+00:00

Evangelisatie

De Nieuwe Rank vormt een thuisfront voor Mirjam Gosseling en Leoni Wierstra en hun gezinnen, die in de zending werken.  Mirjam en Leoni zijn beiden werkzaam in de Stichting Jeugd met een Opdracht (JmeO) en wel specifiek in de Discipel Training School (DTS). Zij werken op Heidebeek in de gemeente Heerde. Mirjam en Leoni hebben hun leven in dienst gesteld van het Koninkrijk van God. Zij zijn in hun levensonderhoud volledig afhankelijk van donaties en andere vormen van ondersteuning zoals kleding, voedsel etc. De Nieuwe Rank voert actie, in samenwerking met de thuisfront comités van Mirjam en Leoni, om hen zo veel mogelijk te ondersteunen.

Het thuisfront comité van Mirjam wordt gevormd door Ria van der Sar en Elly van der Sar.
Het thuisfront comité van Leoni wordt gevormd door Esther van Dijk- van der Kaaij. (www.wierstra.nu)

De gezinnen stellen zich even voor: 

Wij zijn Bernd Jan en Mirjam Gosseling (-Boers), Een tukker en een Westlandse die elkaar via Jeugd met een Opdracht Heidebeek hebben ontmoet en in 2008 zijn getrouwd. We hebben twee heerlijke ventjes, Levi is 26 augustus 2011 geboren en David 8 mei 2013.

Sinds ons trouwen zijn we SAMEN werkzaam bij zendingsorganisatie JmeO.

Onze gezamenlijke passie is het discipelen van mensen voor wereldzending. Het is geweldig dat we ons steentje bij kunnen dragen op het gebied van training binnen de School van Bijbelse Studies en op de afdeling Personeelszaken van Heidebeek.

Bernd Jan zijn passie is het Woord van God! Het bestuderen en erover vertellen. Mirjam’s passie is om mee te lopen met mensen die God beter willen leren kennen en zo het goud in eenieder naar boven te halen. We voelen ons bevoorrecht dat we dit werk mogen doen. Meer over ons kun je lezen op onze website.’

 

Wij zijn Daniël en Leoni Wierstra, samen met Rens Nehemia, hij is 27 januari 2016 geboren.

We werken bij de internationale zendingsorganisatie Jeugd met een Opdracht, waar ‘God kennen en Hem bekend maken’ centraal staat. Daarom wonen wij nu in Epe en werken we ‘op Heidebeek’. We willen ons inzetten om dat motto uit te werken.

Daniël is betrokken bij het onderhoudsteam en zorgt ervoor dat studenten en medewerkers goed kunnen wonen en werken. Daarnaast gaan zij er op uit om andere zendelingen te helpen hun visie uit te dragen door praktisch werk uit te voeren.

Leoni leidt samen met een collega de afdeling die de Discipelschap Training Scholen (DTS) verzorgen. Het is gaaf om met jonge mensen op te trekken en hen te wijzen op wie God is en wat Hij wil doen in hun levens waardoor zij weer een verschil kunnen maken in het leven van anderen.