Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Als je onder de douche staat kun je dat heerlijke gevoel krijgen van heerlijk warm stromend water. Je ervaart het als een zegen, het water spoelt je lijf schoon en zorgt ervoor dat je heerlijk warm wordt.

Volgende week zondag willen we zo’n warme douche organiseren voor Leoni en Daniel Wierstra. Op 12 september werd hun zoontje Seth geboren. En dit willen we zondagochtend 22 oktober vieren.

Wat gaan we doen? Na afloop van de dienst is er koffie/thee. Er zal een tafel zijn waar allerlei lekkernijen op staan. Heerlijk om bij de koffie/thee op te eten. Kom wat lekkers uitzoeken en doe uw gave in de pot die we voor de familie Wierstra neerzetten. De opbrengst zullen we als een stroom van zegen vanuit de gemeente aan Leoni en Daniel meegeven. Als je het leuk vindt om zelf een cadeautje te geven, kan dat ook. Hiervoor zetten we een mand op de tafel neer.

Een gift over maken kan op: NL78RABO 0150219156 t.n.v. DNR o.v.v. Babyshower fam. Wierstra.

(Wie zijn Leoni en Daniel Wierstra? Leoni is geboren en getogen in ’s-Gravenzande. Een aantal jaar geleden heeft zij de discipelschap training school gedaan bij Jeugd met een Opdracht. Daar heeft ze Daniel leren kennen en zijn ze met elkaar getrouwd. Nu werken zij samen bij deze zendingsorganisatie. Omdat zij geen salaris ontvangen, leven zij van giften).

Als gemeente willen wij hen graag financieel ondersteunen. Deze actie is voorbereid door DNR in actie.