Workshop: Bijbellezen met kinderen

Workshop: Bijbellezen met kinderen

Op maandag 23 april a.s. geeft het Nederlands Bijbelgenootschap een presentatie over ‘Bijbellezen met kinderen’ in Zalencentrum De Brug in ‘s-Gravenzande. Met elkaar gaan we aan de slag met de vraag hoe je én het kind én het bijbelverhaal centraal stelt. De presentatie is gericht op bijbellezen met kinderen thuis. Ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom!

Hoe ontdekken kinderen dat Mozes niet alleen het jongetje is in het rieten mandje? En kun je met kinderen ook de Psalmen lezen?

In deze presentatie:

  • krijg je handvatten om met plezier met kinderen in de Bijbel te lezen en met de Bijbel aan de slag te gaan;
  • sta je stil bij je eigen geloofsopvoeding en de invloed daarvan;
  • denk je na over het bijbellezen met kinderen nu;
  • ontdek je wat voor jou belangrijk is bij de keuze van een kinderbijbel.

Praktische informatie

De avond wordt gehouden in Zalencentrum De Brug, Koningin Julianaweg 61 in ’s-Gravenzande.

Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. De presentatie duurt ongeveer 90 minuten en wordt verzorgd door Angelique van der Leeden, regio coördinator bij het Nederlands Bijbelgenootschap.  De avond wordt georganiseerd in samenwerking met en voor de  Protestantse Gemeente te ’s-Gravenzande.

Deelname is gratis. Wel wordt een bijdrage ter bestrijding van de onkosten zeer op prijs gesteld. Het batig saldo van de avond komt ten goede aan het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap. Aanmelding vooraf graag via de mail naar jeugdenjongerenwerk@denieuwerank.nl.
Maar ook zon­der aanmelding bent u van harte welkom!

2018-03-08T13:15:08+00:009 maart 2018|Evenementen|