Altijd al willen weten wat Celebrate Recovery nu betekent? Of hoe dit programma eruit ziet? CR bestaat deze maand  5 jaar in ’s Gravenzande en is inmiddels een begrip geworden in de regio.  Want waar vind je een veilige plek, een vertrouwde omgeving, een omgeving waar je samen met God en andere deelnemers kunt werken aan herstel en vernieuwing? Een plek waar niet alleen de bijbel opengaat, maar ook geen veroordeling is? Een plek waar we emotionele lasten kunnen bespreken,  samen kunnen delen en bij God kunnen brengen? Bovendien is er altijd koffie/ thee en aan het einde van iedere bijeenkomst nog even ruimte om na te praten onder het genot van een drankje

Het team van CR ‘s Gravenzande wil graag meer mensen laten kennismaken omdat zij ervan overtuigd is dat veel mensen (soms onbewust)  op zoek zijn naar emotionele vrede en rust. En tegelijkertijd op zoek zijn naar een leven zoals God het heeft bedoeld. Gewoonweg omdat ieder mens in meerdere of mindere mate te dealen heeft met problemen.  We leven immers in een onvolmaakte wereld..

Voor wat betreft de zichtbare resultaten van het CR- programma laten we op 14 november graag deelnemers aan het woord. Zij hebben ervaren wat de waarde is van het CR programma in hun leven en hoe ze dingen waarmee ze soms allang bekend waren, uiteindelijk gingen toepassen in hun leven. Er kunnen vragen gesteld worden aan zowel de huidige deelnemers als het team wat de organisatie van CR faciliteert.

Van harte welkom op donderdag 14 november.

Inloop vanaf 19.30 uur

Aanvang programma: 19.45 uur

locatie: De Brug, Julianaweg 61, ’s Gravenzande

info: gemeenteopbouwwerker@denieuwerank.nl

website: www.celebraterecovery.nl