Zondag 29 aug zal er om 10:00 uur weer een openlucht-kerkdienst bij FC ‘s-Gravenzande plaatsvinden. De samenkomst zal zijn op het hoofdveld van de lokale voetbalclub, op het Julianasportpark aan de Koningin Julianaweg.
Je hoeft je niet vooraf aan te melden om bij deze dienst aanwezig te zijn. Stoelen meenemen is niet nodig, we maken gebruik van de tribune. Bij warm weer is het wel aan te raden een flesje water mee te nemen.
Er mag worden meegezongen met de liederen, de teksten hiervan staan uitgewerkt op het liedblad: klik HIER.
Voorzieningen
Kinderen zijn van harte welkom om mee te komen, ze blijven bij de ouders.
Er is geen Promiseland of oppas.
De kantine van FC ‘s-Gravenzande is voor bezoekers niet toegankelijk, er kan beperkt gebruik worden gemaakt van de toiletten in het gebouw.
Livestream achteraf beschikbaar
Deze openluchtdienst zal live worden opgenomen en later op de dag online worden gezet zodat eenieder de dienst terug kan kijken als je niet aanwezig kan zijn of nog een keer wil herbeleven.
Registreren
Bezoekers kunnen vanaf 9.30 uur terecht bij het sportpark. Daar moet je je handen ontsmetten en je registreren. We hebben je naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Ter plekke houden mensen uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand van elkaar. De organisatie zal hiervoor aanwijzingen geven, maar we vertrouwen er ook op dat jullie zelf hiervoor verantwoordelijkheid nemen.
Uiteraard geldt hier net als overal: Blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten hebt zoals verkoudheid, benauwdheid of koorts of als je in thuisquarantaine moet zijn.