Corona of niet, de bijbelschool in Brazilië gaat door!!

De bijbelschool is in een unieke situatie. De indianen waren al van heinde en verre gearriveerd voor het nieuwe schooljaar (dat in maart begint). Kort daarna werden de corona maatregelen van kracht. De indianen konden niet terug naar hun stammen en nederzettingen en er was ook geen bus- en bootvervoer meer. Toen heeft de bijbelschool besloten om als geheel in quarantaine te gaan, als één grote familie. Alle lessen gaan gewoon door en 1 keer in de week gaan 1 of 2 vaste docenten naar de hoofdstad om daar alle boodschappen te doen. Verder mag niemand van het schoolterrein af.
De zendingsreizen naar verschillende stammen en nederzettingen, die voor begin mei gepland waren, kunnen ook niet doorgaan. In plaats daarvan zal nu de oude eetzaal op de bijbelschool onder handen worden genomen. Deze is hoognodig toe aan een grondige opknapbeurt. Daar is de collecte zondag voor bestemd.

Erik & Cristy zijn momenteel zelf in de VS actief in het trainen van nieuwe zendelingen (ook voor de bijbelschool), en helpen op afstand mee in Brazilië.