Zondag 5 september om 10:00 uur kunnen we weer samen komen voor een dienst in De Kiem. We vieren deze week avondmaal en Mark Verrips zal spreken.

We kunnen in De Kiem maximaal 100 bezoekers ontvangen als we rekening houden met 1,5 m afstand tussen de verschillende huishoudens. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar vol is vol en we vullen de zaal van voor naar achter, dus als je gegarandeerd wil zijn van een mooi plekje kom dan op tijd.

Ook Promiseland start deze zondag weer op, zie daarvoor aparte berichtgeving. De kinderen gebruiken de zijingang van De Kiem, voor de dienst gebruiken we de hoofdingang. Graag buitenom lopen voor brengen en halen van de kinderen. Binnendoor is vanwege de maatregelen nog even niet mogelijk.

De dienst zal live worden uitgezonden en is later terug te kijken via de livestream op kerkdienstgemist.nl Bezoekers zijn vanaf 9.30 uur welkom in De Kiem. Daar moet je je handen ontsmetten en je registreren. We hebben je naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Ter plekke houden mensen uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand van elkaar. De organisatie zal hiervoor aanwijzingen geven, maar we vertrouwen er ook op dat jullie zelf hiervoor verantwoordelijkheid nemen.
Uiteraard geldt hier net als overal: Blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten hebt zoals verkoudheid, benauwdheid of koorts of als je in thuisquarantaine moet zijn.