Zondagochtend 10u zijn jong en oud weer van harte welkom in de Kiem om God en elkaar te ontmoeten, samen te zingen, te (aan)bidden en te verdiepen. Gerard Lock zal spreken over Woord en Geest. Voor de kleine kinderen is er weer oppas en voor de kinderen van 4-12 is er Promiseland.

Zondagavond 19u wordt er sinds lange tijd weer een ‘live’ Worship Together Westland dienst gehouden. We zien er naar uit om weer samen met de WTW-band te zingen en te aanbidden. Samen terug naar het Hart van Aanbidding, terug naar de kern: een ontmoeting met God. Iedereen, ongeacht kerkelijke achtergrond, wel of niet-gelovig, is welkom.

Voor het bezoeken van onze diensten vragen we géén coronapaspoort of testbewijs. En ook registeren bij aankomst is niet meer nodig. We vragen de bezoekers wel elkaars wensen te respecteren. Geef elkaar de ruimte en hou gerust nog een stoel vrij naast je.

Uiteraard zorgen we voor een goede ventilatie en houden we rekening met de extra hygiëne maatregelen. Als je klachten hebt blijf dan uit voorzorg thuis.

Na de beiden diensten is er tijd voor ontmoeting met koffie, thee en limonade. We willen jullie vragen ook daarbij elkaar de ruimte te geven. Neem plaats aan één van de tafels of de zithoek, verdeel over de ruimte en bij goed weer zal er ook koffie, thee en limonade in de tuin zijn. Ook de kinderen kunnen in de tuin worden opgehaald en daar blijven spelen en wat drinken onder toeziend oog van de ouders.

De dienst zal live worden uitgezonden èn is later terug te kijken via de livestream op kerkdienstgemist.nl