De Nieuwe Rank kerkapp voor mobiel en tablet

De Nieuwe Rank gaat in 2021 verder digitaliseren. Vandaag zetten we de eerste stap: een eigen kerk app voor de leden van de Nieuwe Rank op de smartphone en tablet. Met deze app willen we de kerk dichterbij halen. Juist in deze tijd waarin we afstand moeten houden en elkaar niet meer wekelijks kunnen zien en spreken. Met deze app heb je de gemeente in je broekzak.

App is online community
We creëren een besloten online community (omgeving) voor de leden van DNR. In deze app kun je nieuws en persoonlijke berichten met elkaar delen. Daarnaast biedt de app een digitale collectefunctie, een gemeentegids waar je andere leden kan opzoeken, een overzichtelijke agenda en een groepenfunctie, waarin je in kleine groep (bijv een kring) zaken kunt delen. Een facebook voor je eigen kerk zeg maar.

Communicatie ontwikkeling 2021
Deze app wordt ons nieuwe communicatiekanaal naar de leden, zodat we makkelijker kunnen delen. De huidige nieuwsbrief en mededelingen in de dienst zullen we op termijn stoppen of in een andere vorm gieten, zodat onze communicatie nog effectiever kan worden. Ook onze website zal later dit jaar gaan veranderen, zodat we hier juist meer kunnen richt op nieuwe bezoekers van De Nieuwe Rank en duidelijk te maken wie we zijn. Dit wordt onze online etalage die 24×7 in de spotlight staat.

App downloaden & gebruiken
Om de app te kunnen gebruiken, moet je lid zijn van De Nieuwe Rank. Als je dat bent, kun je het volgende doen:

  1. Download de app van de Google Play en Apple App store via onderstaande buttons.
  2. Open vervolgens ‘De Nieuwe Rank’ app en doorloop het aanmeldingsproces.
  3. Na het aanmelden ontvangt de beheerder een bericht van je aanmelding en wordt getoetst of je lid bent van De Nieuwe Rank. Na positieve toetsing wordt je aanmelding goedgekeurd en kun je de app gebruiken.

Nog geen lid van De Nieuwe Rank?
Ben je nog geen lid van De Nieuwe Rank, maar wil je dat dan wel worden? Neem dan contact op met Arjan Vermeer, secretariaat@denieuwerank.nl.

Vragen over de app?
Heb je vragen over de app? Contact dan Berrie de Mik, communicatie@denieuwerank.nl.

Komende weken meer tips over de app
Komende week zullen we de app blijven promoten en ook tips voor gebruik met jullie delen. Daarin nemen we ook de veelgestelde vragen mee.