Dit jaar is het jaar van de jubilea binnen PG ‘s-Gravenzande: Soos d’Ouwe Kiem bestaat 40 jaar, Kiemkamp bestaat 50 jaar en ook Bazar de Kiem bestaat 50 jaar! In die 50 jaar heeft de Bazar zich ontwikkeld tot wat het nu is: een onwijs gezellig evenement met als hoofddoel: geld ophalen voor de kerk en sinds een aantal jaren ook voor verschillende goede doelen. Een commissie die blijft vernieuwen en verjongen zet zich ieder jaar weer vrijwillig in om wat moois neer te zetten voor alle generaties en ieder jaar opnieuw wordt een fantastisch bedrag opgehaald. In dit jubileumjaar hopen we natuurlijk dat dat niet anders zal zijn!

Donderdag 3 oktober starten we om 20.30 uur met de altijd gezellige vrouwenbingo. Vrijdagmiddag is geheel volgens de traditie de ouderenmiddag; vrijdagavond beginnen we om 19.30 uur met de kinderbingo en aansluitend starten we met het Rad van Avontuur. Zaterdag zijn we vanaf 14.00 uur open met speciaal voor de kinderen ‘Sport en spel’. We nodigen de kinderen uit om in hun sportkleren te komen. ’s Avonds om 19.45 uur vindt, na het succes van vorig jaar, de nu al legendarische pubquiz plaats. Opgeven is verplicht en kan individueel of per team (4-6 personen) via pubquizbazardekiem@gmail.com. Deelname kost €5,- p.p. Let op: vol = vol! Na de pubquiz gaan we weer aan het rad draaien en kun je mooie prijzen winnen. Verder vind je bij ons uiteraard de versmarkt, de creastand en last but not least: de bar voor een drankje en nog meer gezelligheid. Kortom: voor ieder wat wils! Op zaterdagavond sluiten we de bazar af met de uitslag van de Grote Verloting, dus zorg dat je erbij bent! Graag zien we jullie 3, 4 en 5 oktober in de Kiem om het 50-jarige jubileum met ons te vieren!

Personeel gezocht!
Om de Bazar te kunnen draaien zijn vele handen nodig! Ben jij 10 jaar of ouder en wil je graag helpen? Meld je dan aan via: personeelbazardekiem@gmail.com. Vermeld je naam en geef aan op welke tijden je wilt helpen. Je krijgt een mail terug ter bevestiging. We kunnen hulp gebruiken op:
Vrijdag: 20.30 – 00.00 uur
Zaterdag: 14.00 – 18.30 uur & 21.00 – 00.00 uur
Wist je dat je de bazar ook kunt gebruiken voor je maatschappelijke stage? Laat het in je mailtje weten als je hier gebruik van wilt maken.