Lieve allemaal,
De afgelopen weken waren voor ons héél hectisch. Eelco kreeg Corona en werd opgenomen in het Ziekenhuis in Gouda omdat hij zuurstof ondersteuning nodig had.
Tegelijkertijd werd ook Lijda s moeder ziek, ook Corona, en zij werd ook opgenomen in het ziekenhuis. Zij werd vanuit Capelle aan den IJssel opgenomen in Leeuwarden, omdat er in de regio geen plaats was. Helaas hebben wij van haar afscheid moeten nemen.
Ondertussen werd Eelco overgeplaatst naar Delft. Dat was wel dichterbij, maar eigenlijk verder weg, omdat Eelco daar geen bezoek mocht ontvangen.
Het overlijden en afscheid van onze moeder, heeft Eelco vanuit een stille ziekenhuiskamer moeten beleven, letterlijk op afstand. Voor mij betekende dit dat ik mijn verdriet en zorgen niet met hem kon delen, zoals ik dat zou willen.
We zijn ontzettend gesteund door anderen, in de eerste plaats door ons gezin! Daarnaast door zoveel mensen om ons heen. Er kwamen lieve kaarten met bemoedigende teksten, bloemen, fruit, soep en complete maaltijden. Telefoontjes en appjes. Zoveel lieve attenties…..echt heel fijn. Gelukkig is Eelco weer thuis, na 12 dagen en nu aan het revalideren. We voelden ons gedragen door jullie gebed, medeleven en warme liefde en aandacht.
Het waren hectische weken, maar elke dag kregen we tòch weer opnieuw de kracht die we nodig hadden. Daarom kunnen we zeggen : Dag aan dag draagt Hij ons !

Hartelijk dank voor alle lieve medeleven .
Eelco en Lijda