Zaterdag 26 september 2020 en 10 dagen van gebed daaromheen:
Er is een oproep gekomen vanuit Amerika (www.thereturn.org) voor een internationale bidden en vasten periode voor een grote doorbraak in de wereld. God wil gaan bewegen!
De wereld is op dit moment in crisis en dit is niet zomaar. God gebruikt vaak een crisis om ons wakker te maken. Om ons te laten zien wat echt belangrijk is. Hij roept ons op om in actie te komen. Het allerbelangrijkste is dat alle mensen God gaan leren kennen. Dat de kerk wakker wordt en zich gaat uitstrekken naar een wereld die Jezus nodig heeft. Dat begint bij jezelf. Je moet eerst zelf wakker worden. En daar moet je God de gelegenheid voor geven, daar moet je tijd voor nemen.
Hoe kun je hier gehoor aan geven?
1. Je kunt meedoen met 10 dagen bidden en vasten. Dit kun je gewoon thuis doen. Als je je opgeeft, krijg je dagelijks informatie via de mail toegestuurd. Daarnaast kun je ervoor kiezen om aan te haken bij een groep, samen ben je immers sterker dan alleen. Dit doen we in samenwerking met de gemeente De Aar. Elke dag is er gelegenheid om tussen 17.30 en 18.30 samen te komen, onderwijs te ontvangen en samen te bidden. (bij voldoende aanmeldingen)
2. Op maandag 21 en 28 september wordt er gebeden in De Aar. Je kunt daar ’s morgens, vanaf 10.00 uur, ’s middags, vanaf 13.00 uur of ’s avonds, vanaf 19.00 uur naar toe om een gedeelte mee te bidden.
3. Zaterdag 26 september wordt er in De Aar een gebeds- en verootmoedigingsdag georganiseerd. Hier kun je ’s morgens, ’s middags of de hele dag bij zijn.
Ben je geïnteresseerd, heb je nog vragen of wil je je aanmelden, neem dan contact op met Elly van der Sar 06-23370376 of stuur een mail naar: Gebedswerk@denieuwerank.nl