God ontmoeten

Deze zomer waren er heel veel mogelijkheden om God te ontmoeten op Heidebeek. We hebben 2 family camps gedraaid. Voor tieners een “reflex camp” waarover een kort citaat:

“We hebben tijdens dit kamp een groep geestelijk hongerige tieners ontmoet en het is gaaf dat we hebben kunnen en mogen investeren. Zo’n kamp is een boost voor elke tiener. Graag gebed dat God de na prediker zal zijn en dat hetgeen wat gezaaid is, niet verloren gaat, maar verder zal opgroeien.”

Daarnaast was er voor creatieve mensen een creatieve cursus en organiseerden we een mini DTS (Discipelschaps Trainings School) en een mini SOKE (School Of Kingdom Empowerment)

Dit jaar was het de eerste keer dat de MINI SOKE georganiseerd is. Bernd Jan mocht deze week leidinggeven aan zijn staf en de cursisten.

Het thema van de week was: “Honger naar GOD” en we hadden als verlangen dat er alleen mensen zouden komen die echt honger hadden naar meer van God. Maar eigenlijk wilden we deze week de mensen uitdagen om met nog meer honger naar Hem te vertrekken. Waarom is die honger naar God dan zo belangrijk? Honger naar God komt vanuit de gedachte die staat beschreven in Psalm 42:1 Als een hert dat verlangt naar water: Als een hert dat verlangt naar water, zo verlangt mijn ziel naar U. U alleen kunt mijn hart vervullen… Terugkijkend hebben we dit echt zien gebeuren. Iedereen verlangde om meer van God te leren kennen en om hun levens in lijn met Gods wil af te stemmen. Het was echt een top week.

Startweek van een nieuw seizoen op Heidebeek.

Afgelopen week hebben we een week gehad, waarin we als community God zoeken voor leiding, wijsheid en input. Het thema van de week was: Verbinden, Ontmoeten & Vieren, en we hadden een geweldige spreker: “Gilbert Thera”.  Gilbert en Mirjam hebben regelmatig samengewerkt tijdens ontmoetingsdiensten in haar begin jaren bij YWAM Heidebeek. Leuk dat elkaars wegen weer kruisen. We gaan met frisse moed weer het nieuwe seizoen in.

De start van de SOKE en open dagen (BJ)

15 september 2021 start de september DTS en de SOKE op Heidebeek. Een grote groep studenten mogen we verwelkomen dit jaar. We hebben zin om deze mensen te ontvangen en te begeleiden. Ik mag in beide scholen spreken en daarnaast ben ik volop betrokken als staflid in de SOKE. Voor deze school zal de nadruk liggen op 2 teksten uit de bijbel; Deuteronomium 6:4-5 en Romeinen 12:1-2. Wat betekent het om je ogen volledig op God te richten. Is de rode lijn van onze training.

Mocht je eens een kijkje willen nemen dat kan dat op deze dagen.

SOKE – Open Dagen

15 – 16 oktober – Droom interpretatie – – Bob Overtone

18 – 22 oktober – Wytse Valkema    – Aanbidding

1 – 5 november  – Sleutels voor een profetisch leven  – Nestor & Florence Tsala

8 – 12 November – Stefaan Hugo – Heilige Geest

15-19 november – Genezing en bevrijding – Stephen Beauchamp

29-3 december – Paul Hopkins –  Engaging Heaven

Meld je aan via de site: www.ywamheidebeek.org

DTS opendag

28 september – zie folder onderaan de brief.

Werkzaamheden Mirjam dit seizoen

Ik zal deze tijd de lijnen uitzetten voor de Januari DTS 2022. Deze mag ik samen met een team weer gaan begeleiden. Daarnaast gaan mijn werkzaamheden op de afdeling Personeel zaken gewoon door. En nog even extra genieten van Elise die in januari naar de basisschool gaat.

Familie update

Na een heerlijke vakantie gaan Levi (groep 7) en David (groep 5) weer naar school en Elise gaat 2 ochtenden naar de Peuterspeelzaal. We zijn erg blij dat onze kinderen een goede school hebben waar ze echt passen in de klas waarin ze zitten. We merken dat onze mannetjes echt groter worden en dat onze gesprekken aan tafel veranderen. Er worden meer vragen gesteld over bijvoorbeeld het geloof en ons leven op Heidebeek. Leuk om dit zien.  Beide jongens zitten dit jaar op voetbal. Levi heeft een overstap gemaakt van Judo naar voetbal. Leuk om ze sportief bezig te zien.

Agenda punten

Bernd Jan spreekt op de volgende data op de volgende plekken:

Kom, luister en zegt het voort!

10 oktober – De Aar – ’s-Gravenzande

24 oktober – EGE – Enschede

31 oktober – DNR – ‘s-Gravenzande