We gaan volledig collecteren via het Donkey Mobile platform en stoppen met de Tikkie QR codes. Voorheen kon dit alleen via de DNR app, maar nu kunnen ook gasten en niet gebruikers van de app via een website digitaal collecte geven.

Collecteren via de app (alleen leden van DNR)
Begin 2021 zijn we met de DNR app voor leden van De Nieuwe Rank gestart. Met deze app is er de mogelijkheid om ook digitaal te collecteren. Dit kan op 2 manieren:

  • Collectetegoed: 1x een bedrag opladen + €0,35 transactiekosten voor deze oplaadtransactie afrekenen via de bank en vervolgens hieruit voor langere periode collectes geven.
  • Per collecte afrekenen: bedrag voor collecte bepalen + € 0,35 transactiekosten per collecte afrekening betalen en afrekenen via de bank.

Heb je nog geen DNR app, maar ben je wel lid van De Nieuwe Rank? Download dan hier de app: https://denieuwerank.nl/app.

 

Collecteren via een website voor gasten en niet app gebruikers
Heb je geen DNR app en wil je wel collecteren? Ga dan naar www.denieuwerank.nl/collecte of scan vanaf zondag 25 juli de QR code. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de collectepagina van Donkey Mobile voor De Nieuwe Rank. Bepaal je gift + €0,35 transactiekosten en reken af via de bank.
Omdat dit een anonieme pagina is, kun je hier helaas niet met een oplaadsaldo werken.

 

Veelgestelde vragen

Er zullen ongetwijfeld hierover vragen zijn. De meest voorkomende hebben we hieronder al even uitgewerkt.

Waarom moeten wij transactiekosten betalen voor de collecte?
We maken gebruik van een betaalplatform en hieraan zijn kosten verbonden. Deze kosten worden bij Donkey Mobile aan de gebruiker doorbelast.

Maar Tikkie rekent geen kosten. Hoe zit dat?
Ja wel, maar die werden doorbelast aan de kerkorganisatie.

Waarom gaat de kerk over op dit nieuwe platform?
We proberen de geldstromen zo simpel mogelijk en makkelijk beheersbaar te maken. Als we allemaal via 1 platform collecte overmaken, dan scheelt dat de penningmeester heel veel werk.