Na de persconferentie over de versoepelingen per 5 juni willen ook wij in onze diensten weer wat versoepelingen gaan doorvoeren. Graag nemen we jullie mee in de veranderingen en een vooruitblik op de komende weken.

Vanaf zondag 13 juni willen we het aantal bezoekers in de dienst verhogen van 30 naar 50. Het aantal van 50 is gebaseerd op de ruimte in de Kiem en de afstand richtlijnen van het RIVM.
Inschrijven voor het bezoeken van dienst blijft nog steeds nodig. Wel willen we de inschrijfdeadline oprekken naar vrijdag 18:00 uur, zodat je meer tijd hebt om in te schrijven.

Tot aan de zomervakantie hebben we nog 5 zondagen te gaan. Naast de versoepelingen in diensten in de Kiem kijken we ook naar de mogelijkheden met openluchtdiensten. Denk hierbij aan diensten op het voetbalveld en zomerzang avond aan zee. Zodra hier meer over duidelijk is, komen we hier bij jullie op terug.

We hopen dat in de volgende persconferentie opnieuw verdere versoepelingen komen en dat we daarmee weer enigszins kunnen terugkeren naar het ‘nieuwe normaal’.