Vanochtend hebben we vanwege het coronavirus voor het eerst alleen een dienst gehouden via livestream. We zijn heel dankbaar hoe goed dit is gegaan. We zijn dankbaar voor de techniek waarin we eerder hebben geïnvesteerd, dankbaar voor het team dat zich elke zondag inzet om een livestream te verzorgen, dankbaar voor de anderen die zich bezighouden met het geluid. Bovenal danken we God voor de mogelijkheden die we als kerk hebben en dat Hij altijd bij ons is, waar we Hem ook aanbidden.

De livestream op kerkdienstgemist.nl is vanochtend in veel huiskamers binnenkomen. Jullie hebben met ons gedeeld hoe jullie meekeken, meezongen en luisterden. In huiskamers in ‘s-Gravenzande, maar ook verder weg en zelfs op vakantie stond de dienst aan. Wat een bemoediging om zo toch een dienst met elkaar in eenheid te beleven.

De collecte kon deze keer plaatsvinden via een link van Tikkie. Er is iets fout gegaan waardoor het ingezamelde geld allemaal naar één doel is gegaan. Dit zullen we later opsplitsen naar ratio zodat de collecte uiteindelijk goed verdeeld wordt. De verdeling zal gelijk zijn met hoe de verdeling normaliter ook is. U kunt nog geld storten voor de Familie Vogelaar tot woensdag middels onderstaande button.

Vanochtend zijn er ook opnames gemaakt voor de WOS, die een nieuwsitem maken over hoe kerken met de maatregelen tegen het coronavirus omgaan. Dat is maandag te zien op het kanaal van de WOS.

Ook volgende week is de zondagochtend dienst van De Nieuwe Rank weer te volgen via onderstaande button.

We starten om 10.00 uur. Laten we elkaar dan weer ‘ontmoeten’! Stuur via onze sociale media-kanalen een foto van hoe, en met wie je kijkt. Zo blijven we met elkaar verbonden.