De kerkdienst op het hoofdveld van FC ‘s-Gravenzande is zo goed bevallen, dat De Nieuwe Rank ook aanstaande zondag weer een samenkomst in de open lucht houdt! We komen om 10.00 uur bij elkaar op dezelfde locatie. We zijn super dankbaar dat dit kan!

 

Maar, dit is alleen mogelijk als we ons aan de regels houden. Zo is het noodzakelijk dat bezoekers zichzelf ter plekke registreren en hun handen ontsmetten. Daarnaast zullen mensen uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar. We vertrouwen erop dat jullie zelf verantwoordelijkheid nemen hiervoor en dat je luistert naar de mensen die ter plekke instructies geven.

 

Meezingen mag!
De teksten zijn beschikbaar via de nieuwsbrief. Stoelen meenemen is niet nodig, we maken gebruik van de tribunes naast het sportveld. Arie van Nieuwkerk is zangleider, Judith de Mik is dienstleider en Wout van Haften is spreker.

 

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is aanstaande zondag de laatste editie van de DNR Kids Summer Special. Deze wordt wél gewoon in De Kiem gehouden. Houd voor de begin- en eindtijden de nieuwsbrief in de gaten. Er is geen oppas voor kinderen tot 4 jaar, maar uiteraard zijn de kleintjes van harte welkom om mee te dansen en zingen op het sportpark.

 

Voor koffie achteraf is helaas nog geen mogelijkheid. Bij slecht weer stappen we over naar de livestream in De Kiem. Zaterdag hakken we de knoop door over de doorgang. Dat communiceren we via de nieuwsbrief en onze sociale media-kanalen.