Zondag 23 augustus gaan we een bijzondere openlucht-kerkdienst houden bij FC ‘s-Gravenzande. De samenkomst zal zijn op het hoofdveld van de lokale voetbalclub, op het Julianasportpark aan de Koningin Julianaweg. Als dit goed bevalt, gaan we kijken of we dit vaker kunnen doen.

Je hoeft je niet aan te melden om bij deze dienst aanwezig te zijn. Ook mogen bezoekers meezingen met de liederen. Debby Mostert is zangleider, dominee Mark Verrips zal spreken en Ellen Prins is dienstleider. Stoelen meenemen is niet nodig, we maken gebruik van de tribune.

Registreren
Bezoekers kunnen vanaf 9.30 uur terecht bij het sportpark. Daar moet je je handen ontsmetten en je registreren. We hebben je naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Ter plekke houden mensen uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand van elkaar. De organisatie zal hiervoor aanwijzingen geven, maar we vertrouwen er ook op dat jullie zelf hiervoor verantwoordelijkheid nemen.

Oppas
Kinderen zijn van harte welkom. Er is geen apart programma voor hen en er is ook geen oppas voor de kleintjes. De kantine van FC ‘s-Gravenzande blijft gesloten en ook kan er maar beperkt gebruik worden gemaakt van de toiletten. Er is geen koffie achteraf.

Bij heel slecht weer stappen we over naar de livestream in De Kiem. Houd daarvoor berichtgeving op de website in de gaten.