DNR Toekomstdroom – Droom je mee?

We gaan met DNR Toekomstdroom nu over op een hele mooie nieuwe fase, namelijk de droomfase. In deze fase blikken wij vooruit naar DNR in 2030, hoe kunnen we ook dan een kerk zijn waar jong & oud zich thuis voelt? Hoe kunnen we iedereen helpen groeien in geloof? Hoe kunnen wij van betekenis zijn voor onze omgeving? Over deze en veel meer vragen hopen wij samen met jou te dromen en van gedachten te wisselen.
Je hoeft zelf niet nu al de grootste dromen te hebben, wij helpen je namelijk tijdens deze sessie om hier samen over na te denken. Iedereen kan dus deelnemen, of je nu al een heel duidelijk beeld hebt wat er nodig is of niet. Wees welkom!
 
Voor jongeren van 18-30 jaar hebben we een aparte droomsessie gereserveerd op vrijdagavond 28 april. Een mooie kans om elkaar te ontmoeten en samen met ons te dromen over de kerk van de toekomst!
 
Degenen die al gedroomd hebben met de Omega groep of nog gaan dromen met de kinderwerkers, hoeven zich niet meer in te schrijven voor deze sessies, de insteek is namelijk precies hetzelfde. Mocht je wel lid zijn van deze groepen maar niet kunnen op de geplande data, voel je dan vrij om je voor één van de andere data aan te melden.
Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/H4uY6u3SB7qJEvLk9 
 
We zien uit naar mooie ontmoetingen waarin we samen onze dromen en verlangens mogen delen en ontdekken!