Alle tieners van 12-17 jaar opgelet! Zondagmiddag 15 september om 16:30 uur starten wij het seizoen met een gezamenlijk event! DNR Youth (M)eet & Greet! We doen het voor het eerst en het gaat geweldig worden! Zeker als jij er bent! Heb je al meegedaan met Rise & Shine, Live Life of Impact, dan heb je bericht van jouw leiding gehad. We starten met drie groepen tegelijk. Ook als je nog niet hebt meegedraaid ben je van harte welkom! Wij willen jou namelijk graag ontmoeten. Komend seizoen zullen we vaker een (M)eet & Greet op zondagmiddag organiseren.
We starten om 16:30 uur in De Kiem en het programma is heel veelzijdig: sportief of creatief, elkaar leren kennen, we presenteren het programma voor het nieuwe seizoen en gaan lekker met elkaar eten! O, ja en natuurlijk ook nog een stuk verdieping! Rond 19:00 uur eindigt het programma en ben je van harte welkom om mee te gaan naar Faith (in De Brug).
Wij hopen je zondagmiddag te zien. Als je weet dat je komt, is het handig als even laat weten via jeugdenjongerenwerk@denieuwerank.nl
He, jij daar, zondagmiddag staan wij voor jou klaar! Groetjes, Maaike, Ellen, Danielle, Jurrian, Stefan, Lara, Jan, Roland en Annemieke (Leiding DNR Youth 2019-2020)
NB. Rise & Shine vervalt zondagochtend 15 september.