Zondag 10 februari, spreker ds. Mark Verrips, zangleider Judith de Mik, dienstleider Ilse Lamers.
Deze zondag vinden de jaarlijkse School-Kerk-Gezinsdiensten plaats. De Christelijke basisscholen de Kameleon, de Wegwijzer en de Prins Willem Alexanderschool hebben ieder in samenwerking met een kerk een dienst voorbereid met het gezamenlijke thema “Door dik en dun”.

Centraal staat de vriendschap tussen Jonathan en David. Jonathan blijft David trouw, ten koste van zijn vader. Hoe is dat bij ons, hoe sterk is je vriendschap, ben je vriend door dik en dun? Vrienden heb je soms voor 1 dag. De volgende dag speel je met een ander. Vrienden heb je op verschillende gebieden: een sportmaatje, een muziekvriend, een schoolvriendin, een uitgaansmaatje. Vriendschap kan ook voor het leven zijn. Vriendschap door dik en dun. Dat komen we tegen bij David en Jonathan. We lezen dat in de bijbel. Bij het eerste boek van de profeet Samuel, hoofdstuk 20.

In De Nieuwe Rank krijgen we bezoek van de Kameleon. Samen met enkele leerkrachten is deze dienst voorbereid. De kinderen zijn al druk met het oefenen van de liederen, het instuderen van de sketches en het maken van toepasselijke posters of versieringen voor in de kerk. Het belooft een inspirerende dienst te worden!