Lieve gemeente,

In februari van dit jaar ben ik geveld door een dubbele nekhernia.
In de periode hierna heb ik een intensief traject met fysio, oefeningen en rust gehad. Vanaf mei ben ik weer bezig geweest met het opbouwen van werk en afgelopen week heb ik weer hele dagen gewerkt. Na de werkdag moet ik dan nog op bed liggen om weer te herstellen maar dit gaat goed.

Tijdens de herstelperiode heb ik een stap in geloof moeten zetten om een ticket aan te schaffen naar Daniël en Leonie om hen daar te helpen met hun huisje, in het vertrouwen dat ik voldoende hersteld zou zijn om al werkzaamheden uit te voeren.
Dankbaar ben ik dat ik samen met een collega vrijdag 30 augustus ben vertrokken om daar een maand hen te helpen met de bouw.

Ik wil iedereen oprecht bedanken voor ieders medeleven en gebed. Dit heeft steun en kracht gegeven tijdens het herstel tot nu toe.

Verder wil ik de organisatie en iedereen die meegaat en met het gemeentewerken een gezegende tijd wensen met bijzonder mooie momenten.

Zegen en groet,

Bart Mulder