Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Je bent van harte welkom

1 oktober gaan we starten met de bijbelstudie ‘Jouw hart, Gods huis’ van Beth Moore. De bouw van de tabernakel laat duidelijk zien dat het Gods verlangen is om een relatie met Zijn kinderen te hebben. Deze intensieve Bijbelstudie gaat in op de bouw van de tabernakel en de betekenis van het gedetailleerde ontwerp, de belangrijke rol die dit gebouw speelt in Gods eeuwige plan, de geweldige vervulling ervan door Jezus Christus en de betekenis die het heeft voor je dagelijkse wandel met God. Deze studie daagt je uit je hart te maken tot een heilige plaats waar Zijn liefde en heerlijkheid kunnen neerdalen…tot een woonplaats voor de allerhoogste God.

We komen om de week op dinsdagavond bij elkaar om samen een onderwijs DVD te kijken en ons te verdiepen in het huiswerk wat we in de tussenliggende tijd gaan maken. Bij deze studie is het van oorsprong de bedoeling om iedere week samen te komen, maar dit is in de praktijk erg lastig-we hebben het allemaal druk. Afgelopen jaar hebben we een andere studie van Beth Moore ook om de week gehouden en dit blijkt goed te doen. Zoals bij alle studies van Beth Moore, staat het maken van je huiswerkopdrachten centraal, dit bestaat steeds uit 5 dagen waarop je 30-45 minuten met de vragen en opdrachten bezig bent. Laat dit je niet afschrikken, als je eenmaal de slag te pakken hebt, ga je verlangen naar deze kostbare momenten samen met Hem!

 

Locatie: in huiselijke kring, adres Zeilmakerstraat 15 ‘s-Gravenzande

Data: 1 okt 2019 , 15 okt, 29 okt, 12 nov, 26 nov, 10 dec, 17 dec (2 weken achter elkaar ivm kerst), 7 jan, 21 jan, 4 feb, 18 feb). De avonden starten steeds om 19.45 en eindigen om 22 u.

Voor wie; iedere vrouw die het verlangen in haar hart voelt, kan zich aanmelden en meedoen, graag uiterlijk aanmelden voor 21 september 2019. Je hoeft geen lid te zijn van een kerk om mee te kunnen doen.

Kosten; € 26-, voor het werkboek, te voldoen bij aanmelding, op de eerste avond ontvang je dan het werkboek(voor de eerste avond hoef je nog geen huiswerk te maken).

Contact: voor vragen en aanmelding kun je appen met Catharina 06-26702995