Op 17 maart worden de landelijke verkiezingen gehouden. Ons stembiljet hebben we reeds ontvangen. Nu nog de vraag hoe we gaan stemmen. Gelukkig hebben we nog even om ons hierin te verdiepen.
Wat zal de uitslag worden? Wordt de christelijke invloed in Nederland meer of minder? Als we kijken naar het algemene beeld van politiek Nederland zal de invloed van de christenen minder worden. Dat is de realiteit. Maar er is ook een andere realiteit. Dat is de realiteit van Gods Koninkrijk en Zijn regering!
De bijbel roept ons op om te bidden voor de overheid, zie 1 Timoteus 2 vers 1 en 2. Het is een opdracht voor de gelovigen. God wil de overheid gebruiken om het goede van Hem in de samenleving te brengen. Een goede overheid is een zegen voor een land. Daarom opnieuw een oproep om met elkaar te gaan bidden, omdat we geloven dat God veel meer kan doen dan wij kunnen bidden of beseffen. In het weekend voor de verkiezingen, 12-13-14 maart is hiervoor gelegenheid. Er zal weer een digitaal rooster worden aangeboden, waarin je kan aangeven welk uur (uren) je wilt bidden. Daarnaast kun je je aanmelden om in dit weekend te ‘bidden & vasten’. Zie hiervoor de website: biddenenvasten.nl
Houdt dit in gedachten, binnenkort volgt er meer informatie.
Namens het interkerkelijk gebedsteam, Wim, Marianne, Erik en Elly