Gebed voor vervolgde christenen, vrijdag 21 juni
God van genade, sterk hen die lijden, volmaak hen, bevestig hen en maak hen krachtig. Voor hen die op de vlucht zijn: Heer, maak dat zij U verwachten, geef hun nieuwe kracht, zodat zij hun vleugels uitslaan als een adelaar, niet moe worden bij het lopen en niet uitgeput raken bij het rennen.
Vader dank U voor het voorbeeld van mijn broers en zussen die hun vijanden liefhebben en bidden voor wie hen vervolgen. Help mij om net als zij in uw voetsporen te treden en bereid te zijn om in uw kracht voor het evangelie te lijden.
Vrijdag 21 juni wordt de “nacht van gebed” georganiseerd. We beginnen om 20.00 uur en gaan door tot 2.30 uur. Je kunt elk heel uur binnen komen (en weg gaan wanneer je wilt). Locatie: Het Kruispunt, Van Lennepstraat 39.
Honderden christenen in Nederland en Vlaanderen doen mee. Aan de hand van filmpjes, verhalen en concrete gebedspunten bidden ze voor hun vervolgde geloofsgenoten uit diverse landen. Dit doen we in kleine groepjes, maar er is ook een plek waar je alleen kunt bidden. Je bent van harte welkom om mee te bidden.