Hallo Nieuwe Rankers!

Ik ben Renate van der Lely 47 jaar en woon in Naaldwijk. Ik heb een geregistreerd partnerschap met Theo van Dongen en heb 3 kinderen, 2 jongens (tweeling) van 23 jaar en een dochter van 15 jaar.
Vanaf mijn geboorte ben ik met het protestantse geloof opgevoed (Hervormde kerk in Ter-Heijde) maar toen ik ongeveer 18 jaar was, ging voor mij de deur dicht en speelde het geloof totaal geen rol meer in mijn leven. Twee en half jaar geleden heb ik de Alpha cursus gevolgd en sindsdien zijn God en Jezus heel belangrijk voor mij geworden.
Ik leer elke week wel nieuwe dingen en groei in mijn geloof, wat ik heel fijn vind. Ik ontdekte dat een evangelische gemeente me het meeste aansprak en kwam zodoende bij de Nieuwe Rank terecht. Het is een warme, open gemeente met genoeg mogelijkheden tot groei in het geloof en ik voel me er heel welkom en het voelt als een warme deken.
In januari heb ik ook de cursus “De 7 wonderen van het kruis” gevolgd en toen is pas echt bij mij “het kwartje” gevallen wat Jezus voor mij heeft gedaan. Ik vond het fantastisch om de cursus te doen. Ik heb er heel veel geleerd en weer een paar hele lieve vrouwen leren kennen.
Voor mij is nu de tijd rijp om me bij een gemeente aan te melden en dat is voor mij duidelijk de Nieuwe Rank.

Graag tot ziens in de Nieuwe Rank,
Renate