Bedankt voor de aanmeldingen via de mail voor de workshops!
Voor degene die dit nog niet gedaan hebben, kan dit zaterdag via kinderwerk@denieuwerank.nl nog doorgeven (1e en 2e keus). Ben je er zondag: Leuk! We kijken dan waar er nog plaats is.
We starten om 10.00 uur met elkaar met het bijbelverhaal van Jacobs worsteling.
We worstelen allemaal wel eens – Jezus ook – hoe gaan we met worstelen om en wat geeft Hij ons?
Dan gaan we uiteen: Bert en Ramona gaan judo-en in speelzaal in de Wegwijzer – Sanne, Bart en Karin gaan bakken in de keuken van de Wegwijzer en Hanneke en Magda gaan creatief bordjes stippelen in de Kiem. Om 11.15 uur verzamelen we weer in de Kiem om met elkaar af te sluiten. Als de dienst is afgelopen kunt u uw kind ophalen in de achterzaal. Ze weten u anders niet te vinden en hoe leuk is het als ze even kunnen vertellen wat ze hebben gedaan!
Alle gemeenteleden en kinderwerkers alvast bedankt voor jullie inzet! Samen proberen we de kinderen te laten ontdekken wat ze leuk vinden en kunnen leren, in contact met elkaar. En hoe leuk is het om je vriendje of vriendinnetje mee te kunnen nemen naar jou kerk en te laten ervaren dat kerk niet zo saai is als ze misschien denken 😉
Wil jij/u als gemeentelid ook jou gaven/talenten inzetten voor Actief? Meld je aan want met Palmpasen is de volgende Promiseland Actief!