Leoni en Daniel Wierstra?
Naar omstandigheden gaat het hen goed. Ook in Mozambique is het coronavirus actief, al is het in mindere mate dan bij ons. Voor Leoni en Daniel toch voldoende reden om een actie op te zetten waarmee zij de bevolking helpen bij het hebben van schone handen en voldoende beschermingsmateriaal. U kunt nog steeds doneren voor deze actie. Verdere gegevens kunt u vinden op hun website: http://wierstra.nu/wees-betrokken-acties
Ondanks alles gaat het werk waarvoor zij naar Mozambique zijn gegaan gewoon door. Leoni vertelt hier graag over, dit blijkt uit het onderstaande gesprek.
“Vanmorgen had ik een bijzonder gesprek. Tina, één van onze werkers, is moslim en afgelopen week waren we aan het kletsen over ons geloof. Wat zijn de overeenkomsten, wat de verschillen. Na even doorgevraagd te hebben bleek wel dat zij misschien wel Jezus wil aannemen maar dat niemand het haar ooit echt had uitgelegd….
Blij dat ze bij ons werkt en dat we het haar mogen uitleggen. Waarop haar antwoord was: ik wil de weg van Jezus graag bewandelen. Een bijbel wordt geregeld en de komende tijd houden we ook op dit gebied contact.
Mooi, want dat zijn toch de momenten waarop je weet, daarvoor zijn we hier!
Onze werkers heten Fabio, Gill, Elder en TIna. Fabio en Tina zijn moslims, Elder en Gill zijn katholiek.
Bid je mee dat ze allemaal een levende relatie met onze God zullen ontwikkelen?”
Daniel is actief met de bouw van de fundering van de trainingskliniek. De bouw gaat in 3 fases, er is nu het geld binnen voor fase 1. De foto’s zijn te zien op hun website/social media. Met de bouw kan verder worden gegaan wanneer het geld voor fase 2 en 3 ook binnen is.
Wordt dus absoluut vervolgd.

Namens Leoni en Daniel, de TFC ‘s-Gravenzande