De Wierstraatjes? Het gaat goed met hen. De kinderen groeien maken vriendjes, Leoni heeft kort geleden een mini discipel training school (DTS) afgesloten en Daniel maak zich nuttig in het onderhoud.
De DTS heeft mooie resultaten opgeleverd. De mensen zijn hongerig naar het horen van het evangelie en verlangen naar meer. Zij zijn ook vast besloten om bij een volledige training ook weer aan te sluiten. Leoni schrijft wel dat het werken in een ander land met een andere cultuur en taal wel erg vermoeiend is. Een mini DTS geven vraagt daarom veel van het gezin. Het is daarom fijn dat zij nu weer even tot rust kunnen komen.
Het missen van familie en vrienden, maar ook de faciliteiten zoals bijvoorbeeld goede fysiotherapie blijft daarom terug komen. Wilt u mee bidden dat het gezin de focus houdt op dat wat hen naar Mozambique heeft gebracht?
Op 13 november staat er een gezellige online BINGO gepland. Wij willen dat de Wierstraatjes er warm bij komen te zitten. De winter in Mozambique is wel zo koud, dat een kachel nodig is. Met de online BINGO willen we geld binnen halen om de kachel te kunnen verschepen en aan te sluiten. Het zou fijn zijn wanneer u mee doet. Het belooft een gezellige avond te worden. Houdt de datum vrij!