Leoni, Daniël, Rens en Seth?

Inmiddels een jaar in Mozambique wat betekent dat sommige gebeurtenissen voor de tweede keer plaats vinden, zoals de verjaardag van Daniël en Rens. Maar nu dan ook in hun eigen huis. Hoe geweldig is dat om in een jaar tijd zelf je huis te bouwen. Daniël heeft het gefixed. En het huis wordt ook al volop gebruikt.
De start van het seizoen heeft plaats gevonden, waardoor zij een aantal dagen samen zijn geweest met het Niassa-team. (Niassa:Lichinga, Itepela, Mandimba, Mecula) Eén van de gezinnen heeft gebruik gemaakt van het gastenhuis en zij waren enorm blij met deze plek.

Ook is er een start gemaakt met zending in Nampula wat ook zeer goed was. Je moet je bedenken dat zending echt in de kinderschoenen staat hier. Een zendeling is blank, rijk, komt uit het buitenland en heeft een auto, dat is het beeld in Mozambique. Helaas klopt dit beeld veelal niet. Om die reden is het belangrijk dat de collega’s onderwijs blijven ontvangen, zodat zij bewust blijven dat zij geroepen zijn en het waard zijn om geld te ontvangen net als de Levieten in de Bijbel.

Leoni had de taak om alles in goede banen te leiden, te openen en af te sluiten en te zorgen dat de sprekers kregen wat ze nodig hadden.

De jongens moeten dan altijd even wennen en kinderwerk vinden ze leuk zolang Leoni en Daniël er bij zijn… dat is dus wel even ontdekken hoe zij dat het beste kunnen doen.

Blijft u voor hen bidden? Ook sponsering is nog steeds welkom.
Zij zijn aangesloten bij de NGW (Nederlandse Gemeenschap voor Wereldevangelisatie). Deze stichting heeft een ANBI-status, hierdoor is de gift fiscaal aftrekbaar.
Je kunt je gift overmaken via NL76 INGB 0000 8151 98 ten name van Stichting NGW onder vermelding van Training & Services Mozambique, fondsnummer 231.
De thuisfrontcommissie.