Afgelopen zondag is in de dienst aangekondigd dat de maatregelen van RIVM na 1 juli verder versoepeld worden en dat we als kerk hier ook mee aan de slag gaan. We zijn op dit moment druk bezig met het uitwerken van een plan, waarop we conform de richtlijn van 1,5 meter kerkdiensten met bezoek kunnen organiseren.

5 juli is een kinderdienst. Voor kinderen waren de regels al behoorlijk soepeler dan voor volwassenen. Daarom zal deze kinderdienst met de kinderen in de Kiem gehouden worden. Voor de volwassenen is de dienst uiteraard via livestream te volgen waarin ook een overdenking voor volwassenen is opgenomen.

12 juli zal nog een reguliere livestreamdienst zijn.

Zondag 19 juli zullen de mensen, die eerder die week ondergedompeld worden, hun getuigenis geven. Het belooft een mooie dienst te worden, waarbij we de dopelingen en hun familie graag in de Kiem willen ontvangen. Dit is meteen ook een mooie gelegenheid om fysiek kerken in coronatijd te testen om daarna hiermee door te gaan in zomermaanden. De details van hoe, wat en wanneer zullen komende weken duidelijk worden en ook met jullie gecommuniceerd worden.
We hopen zo met elkaar een gezonde manier van kerken te vinden, waarmee we de komende maanden weer verder kunnen. We vragen jullie geduld en begrip hiervoor. Heb je vragen of tips? We horen ze graag.