Zijn jullie ook zo benieuwd wat er zaterdag allemaal op het programma staat? Ga er dan maar eens goed voor zitten, want we geven vandaag een inkijkje in de workshops waar je op zaterdag aan mee kan doen.

Zo kan je gaan ‘s morgens bootcampen met andere stoere rankers of een bokstraining volgen (neem dus je sportspullen mee als je dat wil), je kan creabea’en met o.a. tasjes, en wordt er een excursie georganiseerd naar een orchideeënkwekerij.

Maar je kan ook de diepte in. Want hoe klets je nou met jan en alleman over Jezus? Daar gaat Jan van Egmond je alles over vertellen. Daarnaast geeft Gerard Lock een bijbelstudie.

Wie even wil bijkomen kan een kijkje nemen op de boekenmarkt of de diverse kramen die opgesteld staan in De Brug. Daarnaast is een ruimte met spellen (30 seconds, kolonisten, klaverjassen) waar je je kan vermaken. Ook kan je  ’s middags Jeu de Boules spelen en zaalvoetballen. Voor ieder wat wils dus!

Kinderen
Ook voor kinderen is een uitgebreid ochtend en middagprogramma verzorgd. ‘s Middags is er Kliederen met Salomo en ‘s ochtends komt Ruben van Haften met een leuke voorstelling. Matthijs Vlaardingerbroek sluit de dag met jong en oud af.

Het ochtend- en middagprogramma met binnenactiviteiten is bijna helemaal identiek, zodat je, als er ‘s ochtends een workshop vol zit, je ‘s middags ook nog mee kan doen. Geef je snel op voor het lustrumweekend! Opgeven voor de workshops hoeft nu nog niet, dat kan op de dag zelf. Gezellig als je erbij bent!

LET OP:
Lijkt het je wel wat om te gaan boksen, zaalvoetballen of bootcampen? Neem dan de juiste kleding en schoeisel mee. Voor bootcamp geldt: We zijn bikkels, dus ook in de regen gaan we door!