Gastvrij?

 • We zijn op zoek naar mensen die een thuiskring willen leiden. Aanmelden kan via deze link.
 • We vinden het fijn om elkaar persoonlijk te ontmoeten in onze diensten. Dat begint al bij een warm welkom. Zien en gezien worden, contact met nieuwe en vertrouwde bezoekers. Het welkomsteam begroet iedereen die binnenkomt, en is het eerste aanspreekpunt voor een praatje en vragen over (praktische) zaken van o.a. nieuwkomers voor en na de dienst. Meer informatie kan opgevraagd worden via deze link.
 • Een team van gastvrije mensen staat elke zondag klaar om koffie, thee en limonade klaar te maken, in te schenken en weer op te ruimen. Wil je meehelpen? Meld je aan!

Presentatietalent of muzikaal?

 • Heb jij muzikaal talent? Wil je samenwerken in een leuk team, heb je een goed luisterend oor en wil je samen streven naar het hoogst haalbare om de gemeente te ondersteunen in muzikale aanbidding van onze God. Dan is de band iets voor jou. Neem contact met ons op.
 • Wij zijn op zoek naar dienstleiders, die met de zangleider de voorbereidingen van de dienst coördineert en die op zondag als een verbindende factor de dienst ‘regisseert’. Ben jij communicatief vaardig en vindt je het leuk om te organiseren en coördineren dan is deze taak misschien iets voor jou. Neem contact op met Gerdy van Erven.

Goed in communicatie en/of coördineren?

 • We zoeken mensen die willen helpen met het maken van de nieuwsbrief. Aanmelden via deze link.
 • Facebook, Instagram, TikTok, ben jij daar niet weg te slaan? Dan kunnen we je goed gebruiken. Want we zoeken handige PR-medewerkers die kunnen helpen DNR-diensten, -projecten en -activiteiten onder de aandacht te brengen bij onze volgers. Neem contact op via deze link.
 • Ben jij een beetje handig op de computer? Lijkt het je leuk om op deze manier een steentje bij te dragen aan de zondagse diensten? We zijn hard op zoek naar nieuwe beameraars. Meld je aan via deze link.

Verzorgend?

 • Wij zoeken mensen die incidenteel eens iemand willen helpen die hulp nodig heeft met kleine huishoudelijke taken zoals strijken, boodschappen doen, etc. omziennaarelkaar@denieuwerank.nl
 • Ben je BHV’er en bereid om deze taak ook af en toe in onze zondagse dienst te vervullen? Dan ben je van harte welkom in het BHV team. Contact Berrie de Mik.

Graag in gebed?

Gebed is voor iedere christen – het is de zuurstof van ons leven; onze dagelijkse, dynamische wandel met God! Wie zou het gebedsteam willen versterken en mee willen denken hoe we het gebed binnen DNR meer gestalte kunnen geven? Neem contact op met Elly van der Sar.

Passie voor kinderen of jeugd?

Er zijn meerdere vacatures voor het kinderwerk!

 • Kernteamlid 1-12 jaar: Heeft een hart voor kinder- en jeugdwerk. Stuurt de coördinatoren aan. Motiveert, signaleert en delegeert. Helikopterview boven het kinderwerk. Afstemming met andere aandachtsgebieden binnen DNR. Bewaakt de visie en de uitgangspunten m.b.t. het kinderwerk
 • Coördinator kinderwerk 0-4 jaar: Heeft liefde voor kinderen en het verlangen de liefde van Jezus aan hen door te geven. Coördineert de oppas door het maken van het rooster, is primair aanspreek punt voor de kinderwerkers als ook voor de ouders die hun kind komen brengen. Houd het overzicht over het kinderwerk tijdens de zondagse dienst of de kinderwerkers aanwezig zijn. Geeft (samen) zorg aan voldoende, correct en schoon speelgoed. Organiseert periodiek een (overleg)avond voor de leiding van het kinderwerk.
 • Oppasleiding kleuters: We willen het peuterwerk nieuw leven inblazen. Wil jij bij de peuters aan de slag? Wil je de allerkleinsten uit de gemeente al meegeven dat God van hen houdt? Heb jij ideeën hoe we dat kunnen doen? Meld je dan aan!
 • Leiding voor de middenbouw: We zoeken 4 mensen die om de 6 weken leiding willen geven bij het kinderwerk aan de kinderen van 7 tot 10 jaar. We werken in koppels, je hoeft dus niet alles zelf te kunnen. Heb jij hart voor kinderen? Dan zoeken we jou!
 • PR kinderwerk: Er gebeuren mooie dingen binnen het kinderwerk, we willen het graag laten weten via de website, nieuwsbrief en soms een stukje in de krant. Denk je bij jezelf… leiding geven is niks voor mij, maar de PR past bij mij? Dan zoeken we jou!
 • Leiding voor de 12+ groep: We zoeken jeugdwerkers die met verschillende leeftijdsgroepen vanaf 12 jaar aan de slag willen om diverse leuke en zinvolle  activiteiten te doen. Neem contact op via deze link.

Handig of technisch?

 • We zoeken naar mensen die hun handen uit de mouwen kunnen steken, zoals helpen met behangen, verhuizen, gaan maaien etc. Eigenlijk kunnen we iedereen gebruiken wat voor talent je ook hebt. Ook al is het maar een klein dingetje.
 • Ben jij geïnteresseerd in techniek, geluid en muziek? Wij zijn op zoek naar aanvulling voor het techniekteam. Vind je het leuk om mee helpen en gaande weg te leren hoe het werkt, kom dan eens meekijken achter de geluidstafel. Meld je aan via deze link.
 • Vind je het leuk om de handen uit de mouwen te steken? De op- en afbouwploeg zorgt elke week dat de zaal voor de dienst gereed staat en na de dienst weer wordt opgeruimd. Vind je het leuk om een handje te helpen, je bent welkom in het team. Je kan natuurlijk ook ‘gewoon’ een keertje meelopen of je extra aanbieden na de dienst om even mee te helpen. Vele handen maken licht werk. Neem contact op met Gudo Brunt.