Zondag 22 december, vierde adventszondag, dienst mmv Joke en Rob Buis, dienstleider Margret v/d Houwen.

Zangeres Joke Buis en haar man Rob Buis verzorgen zondag 22 december een deel van de kerkdienst in De Nieuwe Rank. Zij kijken samen met ons vooruit na kerst. Op deze laatste adventszondag voor kerst, zingen ze met ons diverse (kerst)liederen. Zo komen we alvast mooi in de sfeer voor Eerste Kerstdag!

Joke Buis maakt nieuwe gezangen en luisterliedjes, geïnspireerd door de kracht en wijsheid van oude liederen. Vanuit het besef dat we op de schouders van de generaties voor ons staan, wil Joke eeuwenoude thema’s als vertrouwen en hoop door laten klinken in haar nieuwe muziek. Het zijn nieuwe liederen met een knipoog naar het verleden, of oude liederen in een frisse, vernieuwde vorm. Altijd met het doel dichtbij de luisteraar te komen met een boodschap van vertrouwen en hoop. Vanaf medio 2019 deelt Joke haar muziek via haar nieuwe, muzikale meerjarenproject: “Vertrouwd en Nieuw”.

Rob Buis was eerder te gast in onze gemeente om een workshop te geven aan ons muziekteam. Tijdens deze dag hebben we van hem veel geleerd over muziek maken en de opbouw van liedjes. Het was tof om hem in ons midden te hebben en we kijken uit naar de dienst op 22 december!

Iedereen is welkom om de dienst bij te wonen. We starten om 10.00 uur in De Kiem in ‘s-Gravenzande. Inlopen kan vanaf 9.30 uur.