Nacht van gebed
Vervolgde christenen vragen altijd om gebed. Om daaraan gehoor te geven organiseert Open Doors jaarlijks de Nacht van Gebed. Met opzet ’s nachts, als teken van verbondenheid, omdat veel vervolgde christenen alleen in het donker of in het geheim kunnen samenkomen.
Editie 2020
Dit jaar vindt de Nacht van Gebed plaats in de nacht van vrijdag 12 juni op zaterdag 13 juni.
De opzet is, mede door de beperkingen als gevolg van de coronacrisis, anders dan voorgaande jaren. Dit jaar kun je ook thuis aan de Nacht van Gebed meedoen door het volgen van de livestream op de pagina van de site en het You Tube kanaal van Open Doors.
Het programma
De Nacht van Gebed vindt plaats van 21.00 tot 01.00 uur. Gedurende dit vier uur durende programma zal naast gebed ook ruimte voor overdenkingen en muziek zijn. Het programma bestaat uit 4 blokken van een uur; elk blok is verschillend van inhoud.
Je kunt tussen 21:00 uur en 01.00 uur op ieder moment aanhaken. We verwachten niet van je dat je de volledige 4 uren online aanwezig bent en meebidt, alhoewel we dat natuurlijk wel erg op prijs stellen.
Een andere mogelijkheid is om De Nacht van Gebed in Het Kruispunt, van Lennepstraat 39, bij te wonen. We vragen je dan wel om je aan te melden, zodat we in de gaten kunnen houden hoe groot de groep deelnemers wordt. Je kunt kiezen om alle vier de uren aanwezig te zijn of dat je aanwezig bent van 21.00 tot 23.00 uur of van 23.00 tot 01.00 uur. Als je erbij wilt zijn, stuur dan een mail naar: Gebedswerk@denieuwerank.nl
We zien er naar uit om deze avond samen met jou voor onze broeders en zusters in de rest van de wereld te bidden! Op een andere manier, maar met Gods zegen krachtiger dan ooit!