De beroepingscommissie is nu in een fase terecht gekomen die bestaat uit twee belangrijke activiteiten.

Ten eerste hebben we de vacature op verschillende manieren uitgezet. Zo staat de profielschets op de PKN Vacature site en hebben we ook het Evangelisch Werkverband benaderd. Verder benaderen we mensen in ons netwerk om te vragen of zij iemand weten. Ook nodigen we u nogmaals uit om eventueel een naam in te dienen van iemand die u geschikt acht. Dit kunt u doen naar beroepingscommissie@denieuwerank.nl waarbij wij naast de naam, woonplaats en evt. contactgegevens ook graag uw motivatie willen vernemen. Hoe beter u dat omschrijft, hoe meer wij er uiteraard mee kunnen. Wij behandelen uw informatie vertrouwelijk. Hierbij de link naar de vacature: https://www.denieuwerank.nl/vacature-predikant/

De tweede activiteit heeft betrekking op het nadenken en bespreken van vragen en gespreksonderwerpen voor de kandidaten. We zullen in zowel een eerste kennismakingsgesprek als een eventueel vervolggesprek gerichte vragen willen stellen. En dus is het belangrijk wat je aan de orde wilt stellen om een goed beeld te krijgen van de kandidaat. Door hier als groep mee aan de slag te gaan, krijgen we ook meer inzicht in elkaar. Onmisbaar daarbij is het gebed dat we mogen uitspreken voor Zijn leiding bij dit alles. Bidt u met ons mee?

Mochten er vragen zijn, dan kunt u mailen naar bovengenoemd email adres of u kunt uiteraard één van de leden van de commissie benaderen.

Namens de beroepingscommissie
Arjan Vermeer