Hallo allemaal, wat missen we jullie. Zingen en spelen in een lege Kiem is een rare gewaarwording. We willen jullie horen, voelen, zien. Helaas kan dat voorlopig niet, ook niet na 28 april. We zijn super dankbaar voor de livestream en zondag 3 mei willen we graag weer nóg meer de verbinding met elkaar zoeken in een speciale getuigenissendienst.

In die dienst gaan we liederen zingen die jullie hébben aangevraagd en/of live aanvragen. Het gaat om nummers die een bijzondere rol spelen in jullie leven of nu in deze coronatijd. Ook zijn we benieuwd hoe jullie God ervaren. We zouden in deze dienst graag getuigenissen met elkaar willen delen. Dat kan door een getuigenis op te nemen op een video van maximaal 5 minuten en deze op te sturen. Dat kan gaan over hoe je tot geloof bent gekomen, God (opnieuw) hebt leren kennen of hoe je Hem ervaart in deze tijden. Dit zijn slechts voorbeelden, voel je vrij om jouw verhaal te delen! Dit geldt voor volwassenen, tieners en kinderen.

Als je daar ook een passend lied bij hebt, zet dat dan ook in je mail. Heb je alleen een lied en verder geen getuigenis (of alleen een getuigenis in schrift) dan mag je dat ook los mailen.

Filmtips
– Houd je telefoon horizontaal, dus zoals tv-beeld
– Zorg dat het licht van voren of opzij komt (dus ga niet tegen een raam staan)
– Houd ‘m op ooghoogte en kijk naar het kleine oogje, dat is de camera (dus niet het scherm)
– Kijk recht in de lens (dus kijk niet naar beneden)
– Zorg dat er ruimte achter je is (dus niet tegen een witte muur)
– En zorg dat vooral het geluid goed is (geen muziek of koelkastgebrom op de achtergrond)
Stuur je video op via WeTransfer naar pr@denieuwerank.nl. En zet in de titel ‘Getuigenissendienst De Nieuwe Rank’.

Graag inleveren vóór 26 april. De getuigenissen zullen we laten zien tijdens de livestream en de liederen gaan we met elkaar zingen. We zien ernaar uit! Tot snel!