Zondag 11 juli zal de openlucht-kerkdienst om 10:00 uur bij FC ‘s-Gravenzande plaatsvinden. De samenkomst zal zijn op het hoofdveld van de lokale voetbalclub, op het Julianasportpark aan de Koningin Julianaweg.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden om bij deze dienst aanwezig te zijn. Stoelen meenemen is niet nodig, we maken gebruik van de tribune.

Er mag worden meegezongen met de liederen, de teksten hiervan staan uitgewerkt op het liedblad: https://www.denieuwerank.nl/wp-content/uploads/2021/07/liedteksten-11-juli-voetbalveld.pdf .

Houd 1,5m afstand
In de persconferentie van 9 juli zijn er geen nieuwe beperkingen voor kerkdiensten gekomen. We vragen jullie wel nadrukkelijk om te letten op de 1,5 meter afstand houden.

Oppas & Promiseland
Kinderen zijn van harte welkom om mee te komen.  Er is geen Promiseland of oppas voor jongere kinderen. Ze mogen bij de ouders in de dienst blijven.

De kantine van FC ‘s-Gravenzande blijft gesloten, er kan beperkt gebruik worden gemaakt van de toiletten.

Livestream achteraf beschikbaar
Deze openluchtdienst zal live worden opgenomen en op een later moment online worden gezet zodat je de dienst terug kan kijken als je niet aanwezig kan zijn of nog een keer herbeleven op de bank.

Registreren
Bezoekers kunnen vanaf 9.30 uur terecht bij het sportpark. Daar moet je je handen ontsmetten en je registreren. We hebben je naam, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Ter plekke houden mensen uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand van elkaar. De organisatie zal hiervoor aanwijzingen geven, maar we vertrouwen er ook op dat jullie zelf hiervoor verantwoordelijkheid nemen.