Zondag 19 september houden we weer een openluchtdienst op het voetbalveld!

De samenkomst is om 10:00u op het hoofdveld van FC ‘s-Gravenzande, op het Julianasportpark aan de Koningin Julianaweg. Iedereen is van harte welkom om deze dienst mee te vieren. Vooraf aanmelden is niet nodig en er is plek voldoende op de tribune.

De liederen die we gaan zingen staan uitgewerkt op het liedblad dat je hier kan vinden: https://www.denieuwerank.nl/wp-content/uploads/2021/09/19-september-liedteksten-DNR-openluchtdienst.pdf

Kinderwerk
Voor de kinderen in basisschool leeftijd is er Promiseland in de Kiem. De kinderen kunnen daar om 9.45u terecht. Er is deze week nog geen oppas, maar de kleine kinderen zijn uiteraard welkom om bij de dienst te zijn (en daar te spelen).

De kantine van FC ‘s-Gravenzande is voor bezoekers niet toegankelijk, er kan beperkt gebruik worden gemaakt van de toiletten in het gebouw.

Registreren
Bezoekers kunnen vanaf 9.30 uur terecht bij het sportpark. We vragen je te registreren met je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Ter plekke houden mensen uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand van elkaar.

Napraten
Blijf na de dienst gerust lekker hangen om na te praten. Een bakkie koffie of thee graag even zelf meenemen.

Het kinderwerk is om 11.15u afgelopen. We vragen de ouders dus niet na te praten bij het veld, maar in de speeltuin van de Kiem (bij de kinderen) is daar natuurlijk wel gelegenheid voor.

Uiteraard geldt hier net als overal: Blijf thuis bij corona-gerelateerde klachten hebt zoals verkoudheid, benauwdheid of koorts of als je in thuisquarantaine moet zijn.

Livestream achteraf beschikbaar
Deze openluchtdienst zal live worden opgenomen en later op de dag online worden gezet zodat eenieder de dienst terug kan kijken als je niet aanwezig kan zijn of nog een keer wil herbeleven.