Zondagavond 27 oktober is De Nieuwe Rank ‘host’ van een nieuwe PGG Special. Dit is een zondagse avonddienst van de protestantse gemeenten in ‘s-Gravenzande. Naar aanleiding van de fusie waardoor de PGG (Protestantse Gemeente ’s-Gravenzande) is ontstaan is er een nieuw initiatief ontstaan voor het organiseren van gezamenlijke avonddiensten. We willen de ‘muren’ van de kerken doorbreken en focussen op wat we gemeenschappelijk hebben: namelijk onze liefde voor God.

Elke 2e en indien van toepassing 5e zondag van elke maand wordt er een PGG-Special georganiseerd door én voor alle kerken. De locaties van deze specials zijn wisselend.

Deze keer verzorgt gospelgroep Reveil een Sing-in dienst. We gaan lekker met elkaar zingen en God aanbidden. We beginnen om 19.00 uur in De Kiem in ‘s-Gravenzande. Wees welkom!

Over Gospelgroep Reveil: Gospelgroep Reveil uit ‘s-Gravenzande probeert sinds 1992 door middel van zang en muziek op enthousiaste wijze het geloof uit te dragen. De naam ‘Reveil’ betekent opwekking. Ons doel is op inspirerende wijze het woord van God te brengen. Reveil bestaat uit 3 zangers, 8 zangeressen en 4 comboleden en een 2-tal geluidsmannen. Het repertoire van Reveil is zeer gevarieerd en bestaat uit voornamelijk Nederlandstalige liederen, die wij meerstemmig zingen. Hierbij worden allerlei stijlen en genres gebruikt.