Lieve allemaal,

Vanaf afgelopen september stond de maand mei rood omrand in mijn agenda.
Dat zou een top! (drukte) maand worden. Waarom?
Dit keer zou ik gaan meewerken in het kinderwerkteam van de kindertent Efraïm op Opwekking.
(de plek waar ik zoveel moois heb ontvangen, daar zou ik mogen terug geven met een “beetje talent en een handje vol tijd”)

Begin februari ontmoette ik al een klein deel van het team en de ideeën kwamen als “vanzelf”. Langzamerhand werd duidelijk dat ik niet alleen medewerker zou worden, maar samen met Sterre (de handpop) een mooi aandeel zou mogen leveren op het podium.

Ik maakte al lijstjes met wanneer ik welke kampeerspullen ik zou moeten opzoeken, op school had ik kunnen regelen dat ik een paar dagen “studieverlof” kreeg en mijn agenda stroomde vol met oefendata (regelmatig ff op en neer naar Zeewolde).
En toen…. stond alles stil. Helemaal stil…. Of… toch niet helemaal?

Vanaf vrijdag 29 mei gaat de Pinksterconferentie online.
Alle programma’s van volwassenen zullen live te zien zijn, maar er zijn ook programma’s van de kindertenten.
Als je even zoekt, vind je mij met Sterre ook in een filmpje.
We vieren de komst van de Heilige Geest dit keer niet offline met elkaar, maar wel online.
En stiekem hopen we dit keer dus niet op mooi kampeerweer, maar op mooi “laptop-kijk-weer” 😉
Ik hoop dat je meekijkt en mee beleeft op www.samenkerksamensterk.nl
Groetjes Magda