== Aanbevolen evenement van buiten de gemeente ==

Aanmelden voor de jaarlijkse Pinksterconferentie kan bijna…!
Van 29 mei tot en met 1 juni is weer de jaarlijkse Pinksterconferentie Opwekking in Biddinghuizen. Net als andere jaren lijkt het ons leuk om weer met een hele (Westland-) groep te gaan. Op het ‘Westlandveld’ staat jong en oud uit de diverse Westlandse dorpen.

Aanmelden voor de Pinkerstconferentie kan vanaf 1 februari. Dit kan in principe tot mei, maar als je met onze groep meewil is het belangrijk om héél vroeg te reserveren, dan hebben we namelijk een veld wat dichtbij het conferentieterrein ligt (=minder ver lopen dus). Aanmelden voor onze groep kan dus alleen op 1 februari via https://www.opwekking.nl/conferenties/pinksterconferentie/275-over-de-conferentie/511-pinksterconferentie-2020

Om een veld dichtbij het conferentieterrein te bemachtigen, is het ook belangrijk dat zo veel mogelijk deelnemers vrijwilligerswerk doen. Check de website voor de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen (bv. muntverkoop, snackkraam, jeugdwerk) en geef je tijdens je aanmelding via de website ook daar voor op.

Geef tijdens de aanmelding ook aan dat je met een groep gaat. Wanneer je de bevestiging binnen hebt via de mail stuur je deze mail door naar: merelthart@gmail.com. Als je dat hebt gedaan ga je automatisch mee met onze groep en ben je dus verzekerd van een gezellige plek op het Westlandveld!

In het kort:

We hopen er een gezellig weekend van te maken!

Groetjes, Merel Driesse

Tel: 0636129637