== Aanbevolen evenement van buiten de gemeente ==

Alvast een berichtje over de jaarlijkse Pinksterconferentie Opwekking!

Van 29 mei tot en met 1 juni zal weer de jaarlijkse Pinksterconferentie Opwekking in Biddinghuizen plaatsvinden. Dit jaar is de 50e editie met als thema: Het komt door ZIJN naam.

Net als andere jaren lijkt het ons leuk om weer met een Westlandse groep te gaan. Op het ‘Westlandveld’ staan jong en oud uit de diverse Westlandse dorpen.

Aanmelden voor de Pinkerstconferentie kan vanaf 1 februari. Dit kan in principe tot mei, maar als je met onze groep meewilt is het belangrijk om héél vroeg te reserveren. Dan hebben we namelijk een veld dat dichtbij het conferentieterrein ligt. (Minder ver lopen dus!) Aanmelden voor onze groep kan dus alleen op 1 februari!

Als je met onze groep mee wilt is het belangrijk dat je jezelf (op 1 februari dus) opgeeft via de site van Opwekking: https://www.opwekking.nl/conferenties/pinksterconferentie/275-over-de-conferentie/511-pinksterconferentie-2020

Geef tijdens de aanmelding aan dat je met een groep gaat. Wanneer je de bevestiging binnen hebt via de mail stuur je deze mail door naar: merelthart@gmail.com. Als je dat hebt gedaan ga je automatisch mee met onze groep en ben je dus verzekerd van een gezellige plek op het Westlandveld!

Als je mee wilt, geef je dan dus op via de site van Opwekking op 1 februari en stuur je bevestigingsmail door naar mij.

We hopen er een gezellig weekend van te maken!

Groetjes,

Merel Driesse
Tel: 0636129637