Hallo allemaal,

Zondag hebben we weer een XL in de kelder. De band is wat klein, gelukkig krijgen we hulp van Jos en Aad. (Vind jij het leuk om onze band te versterken? Kom naar Dave of Magda toe. Dan kijken we wat er mogelijk is voor jou.)
Deze zondag worden er 2 kinderen opgedragen. We kiezen er voor om niet bij het bidden voor de kleintjes aanwezig te zijn in de grote zaal. Aan het einde van de dienst zullen we er wel zijn, om ze welkom te heten in onze kring. Natuurlijk mogen de kinderen die wel graag bij het opdragen aanwezig zijn in de grote zaal blijven. Die zien we daarna vanzelf wel verschijnen.

Tijdens deze XL-dienst staat Psalm 139 centraal. Ook wordt er uitgelegd wat opdragen is.
Zo sluiten we aan bij wat er in de grote zaal gebeurd.

13 U maakte mij in de buik van mijn moeder.
Elk deel van mijn lichaam hebt u gevormd.
14 Ik dank u daarvoor.
Want het is een wonder,
zoals ik gemaakt ben.
Alles wat u maakt, is een wonder.
Dat weet ik heel goed.

De peuters mogen weer kiezen. Kom je gelijk naar de kelder of blijf je eerst bij papa en mama. Alle kinderen zullen daarna naar zaal 1 gaan. Aan het einde van de dienst worden alle peuters weer opgehaald.

Groeten Magda Leerdam