Mattheus 24: 14 ‘Het goede nieuws over het Koninkrijk van God zal overal ter wereld worden gebracht, zodat alle landen het zullen horen. En dan zal het einde komen.’
Binnenkort ontvangen jullie een enveloppe in de bus. Deze keer met twee opdrachten; Een gebedskaartje om het volgende jaar te bidden voor een kind/kinderwerker uit onze gemeente en een sleutelhanger met een QR-code voor een digitale bijbel app. Op deze app kun je de bijbel vinden in meer dan 80 talen. Zodra de taal is gekozen (voor Nederlands -> Dutch), geeft de app een overvloed aan opties om uit te kiezen. Op de app zijn er heel veel mogelijkheden te vinden om de Bijbel te lezen en hulpmiddelen om de Bijbel te begrijpen.
Wij kunnen meewerken aan de komst van de Here Jezus door andere mensen bekend te maken met het evangelie. De QR code is steeds opnieuw te gebruiken en het downloaden van de app is gratis. Je kunt de sleutelhanger aan je eigen sleutelbos hangen, maar dan vooral met de gedachten om de QR-code te delen. Of geef de sleutelhanger weg. Doe mee en deel het goede nieuws op deze eenvoudige manier met de mensen om je heen.