Na een geslaagd zomerseizoen met ‘DNR Kids summerspecial’, een mooie startzaterdag en een startzondag voor het jeugdwerk in de Dorpskerk, starten we op zondag 27 september met het nieuwe ‘Promiseland-seizoen’. Omdat we verwachten dat de diensten straks nog grotendeels online plaatsvinden, hebben we een veranderde opzet voor Promiseland van september tot en met december 2020.

Data en tijden
Promiseland is het kinderwerkprogramma van De Nieuwe Rank voor kinderen van groep 1 tot en met 8 (4 tot en met 12 jaar). We zullen om de week een programma aanbieden. De eerste keer is 27 september, dus de volgende keer is op 11 oktober, etc. Lees in de nieuwsbrief wanneer er Promiseland is. Voortaan is het programma van 10.00 tot 11.15 uur. Je kan vanaf 09.40 uur binnen lopen.

Halen en brengen
De kinderen komen voor het programma binnen via de zij-ingang aan de Kon. Wilhelminastraat (kant Koornneef). Vanuit de grote zaal van De Kiem kan niet binnendoor gelopen worden. De kinderen komen naar buiten via de speeltuin, daar is ruimte voor ouders om de kinderen op te wachten.

Loop van de ochtend
Het programma heeft een centrale start en daarna gaan de kinderen in kleine groepen uiteen (groep 1-2, 3-4, 5-6, 7-8). Voor groep 7-8 is een verdiepend programma. Dit noemen we Bible Time, zie het stukje verderop in deze nieuwsbrief.

Regels
Nog steeds geldt; ouders blijven buiten en op 1,5 m afstand van elkaar. Als u uw kind brengt, vragen wij het telefoonnummer van degene die het kind brengt. Zo kunnen wij u bereiken als er iets is en zo weten wij ook wie er geweest is (coronaprotocol).

Inhoud
Tijdens de ‘Promiseland-momenten’ maken we gebruik van het nieuwe online en offline programma van Matthijs Vlaardingerbroek… …. een veelbelovend, mooi programma. Natuurlijk voegen we daar onze eigen creativiteit en spelmomenten aan toe. Er staat een hele mooie groep leiding en begeleiding klaar om dit nieuwe programma vorm te geven! We zijn heel dankbaar voor alle inzet, creativiteit, flexibiliteit en commitment.

Contact
Wil jij ook betrokken zijn bij Promiseland in dit nieuwe seizoen en ben je 1x in de vier weken beschikbaar om mee te draaien in een van de teams? Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat iets van je horen via kinderwerk@denieuwerank.nl . Heeft u vragen over het Promiselandprogramma? Ook hiervoor kunt u het emailadres gebruiken.