Startweekend van het PKN jeugdwerk in ’s-Gravenzande 12 & 20 september 2020

Ook dit jaar wordt het startweekend weer georganiseerd en worden er uitdagende activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen op zaterdag 12 september in De Kiem georganiseerd. Op zondag 20 september is er voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar de startzondag in de Dorpskerk om 9:30 uur. Deze activiteiten zijn open voor kinderen, tieners en jongeren uit alle wijkgemeenten, hun/jullie vrienden en andere geïnteresseerden. Aanmelden is nodig.
Vanuit De Nieuwe Rank zijn we betrokken bij de voorbereiding, dus we dagen kinderen en tieners uit om mee te doen met de start!!

Startzaterdag 12 september
Kinderen van 4 tot en met 7 jaar zijn tussen 13:00 en 15:00 uur van harte welkom voor een carrousel van spelletjes en knutselen. Vanwege het coronavirus dat nog niet weg is, vragen we ouders de kinderen alleen te brengen en op te halen en er dit jaar niet zelf bij te blijven.
Voor kinderen van 8 jaar t/m groep 8 is er tussen 15:30 en 17:30 uur een combinatie van ontdekvormen, scoutingactiviteiten en sportieve spellen van club. Welk team gaat uitblinken in samenwerking èn snelheid?! Komen jullie dit jaar zo veel mogelijk zelf? Bij De Kiem afgezet en weer opgehaald worden kan natuurlijk ook.
En natuurlijk staat er voor de beide basisschoolgroepen weer een pittige stormbaan klaar!
Voor iedereen vanaf de brugklas tot en met een jaar of 23 start de avond om 18:00 uur met een gezellige barbecue met aansluitend verschillende escape rooms.
Voor deze activiteiten is vooraf aanmelden nodig. Dit kan via het digitale aanmeldformulier.

Startzondag 20 september
De jeugdstartdienst is dit jaar interactief en vooral gericht op tieners (10+) en jongeren. Ook hiervoor is vooraf aanmelden nodig. Dit kan in hetzelfde digitale formulier. We nodigen de oudste kinderen van Promiseland en alle tieners van DNR Youth uit om deze startdienst mee te vieren. Let op: de dienst start om 9.30 uur!

Coronavirus
Bij de organisatie van bovengenoemde startactiviteiten hebben we rekening gehouden met de basisregels voor hygiëne, afstand houden en het vermijden van drukte. Deelnemende kinderen, tieners en jongeren vragen we vriendelijk om bij klachten thuis te blijven, zich te houden aan de inmiddels bekende regels van het RIVM en aanwijzingen van organisatie en spelleiders op te volgen.