Ben jij er ook weer bij?!
Aanstaande zondag ben je weer welkom! Een uniek zomerprogramma voor alle DNR Kids en hun vriendjes en vriendinnetjes! Het thema voor deze periode is raadselachtig en brengt ons in vakantiesferen: “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet… of niet?????” Om erachter te komen waar dit over gaat, nodigen we alle kinderen uit om dit programma bij te wonen op de zondagen dat je in ’s-Gravenzande vakantie aan het vieren bent!

Voor alle kinderen die volgend schooljaar naar groep 5 gaan tot en met groep 8 hebben we een extra verdiepend en uitdagend voorprogramma: BIBLE TIME.
We starten om 9.30 uur met BIBLE TIME. In kleine groepjes ga je je verdiepen in het thema van die ochtend en dan pakken we de bijbel erbij. Doe je mee met BIBLE TIME dan ben je vanaf 9.20 uur welkom in De Kiem. Je mag je eigen bijbel meenemen als je die hebt. Wij hebben er sowieso een voor jou!

Alle kinderen die naar groep 1-4 gaan en de kinderen van groep 5-8 die bij het hoofdprogramma starten, zijn vanaf 9.45 uur welkom in De Kiem. Na het handen wassen verzamelen we in de kelder en starten we met een gezamenlijk programma.
Na het gezamenlijke gedeelte gaan we in kleinere groepen uiteen.

Het is de bedoeling dat kinderen door volwassenen worden gebracht en gehaald en dat er een telefoonnummer wordt doorgegeven, zodat we altijd iemand kunnen bereiken als er iets is. We laten de kinderen niet alleen naar huis gaan.

We hebben een uniek ‘Summer Special’ team met kinderwerkers die dit programma voorbereiden. Wij kunnen extra handen gebruiken bij de uitvoering van dit programma. Je kunt nog meedoen!! Vanaf 13 jaar kun je aansluiten bij dit team. Meld je aan bij: kinderwerk@denieuwerank.nl

DNR KIDS SUMMER SPECIAL is op
– 16 augustus 2020 De verloren zoon
– 30 augustus 2020: feestelijke afsluiting en afscheid groep 8 leerlingen

Vragen over dit programma? Stel ze via de mail: kinderwerk@denieuwerank.nl