Vanochtend hebben we vanwege het coronavirus de tweede dienst gehouden via livestream. Fijn dat we met een team van enthousiaste vrijwilligers vanochtend de dienst konden verzorgen. 

Toch was het vanochtend even hard werken voor de mensen van de techniek, want die liet ons op bepaalde momenten even in de steek. Wellicht heb je hier een en ander van gemerkt tijdens de uitzending. Daarom delen we in dit bericht nog even enkele zaken met jullie.

Preek

Bij de preek van Gerard Lock was een presentatie ter ondersteuning beschikbaar. Dit is vandaag op de livestream niet meegekomen. Daarom delen wij hier alsnog de presentatie.

Collecte

De collecte was vandaag voor Daniel & Leonie Wierstra en het kerkenwerk. Zowel het filmpje als de presentatie kunnen hieronder nog een keer teruggekeken worden. De verdeling van het collectegeld over de twee doelen zal achteraf gemaakt worden.

Je kunt nog steeds doneren voor de familie Wierstra en het kerkenwerk. Dit kan t/m woensdag 25 maart via onderstaande button.

Vraag of feedback over online diensten

We zijn erg blij met de enthousiaste reacties op de online diensten. We snappen ook heel goed dat deze diensten vragen op kunnen roepen, of dat je als kijker tips of vragen hebt. Om dit goed te kunnen inventariseren is het fijn als deze feedback op één kanaal binnenkomt. We willen je dan ook vragen of je al je vragen en feedback voor de online diensten wilt mailen naar communicatie@denieuwerank.nl.  Dan kunnen we dit bundelen en goed verspreiden naar de betreffende onderdelen. Op deze manier worden individuele vrijwilligers niet extra belast met allerlei vragen.

Volgende dienst

Ook volgende week is de zondagochtend dienst van De Nieuwe Rank weer te online volgen via onderstaande button.

We starten om 10.00 uur. Laten we elkaar dan weer ‘ontmoeten’!