Kerk saai? Dat was het eerste thema 1-2-2009. Om de week werd er toen een flyer gemaakt om door heel ’s-Gravenzande te verspreiden, want ons doel was en is nog steeds om een missionaire kerk te zijn, mensen bereiken die God nog niet kennen.

Vrijdagavond werd het startschot gegeven met een geweldig concert van Elise Mannah en haar band, verschillende activiteiten van de laatste 10 jaar werden er door haar o.a. in een ABC lied naar voren gehaald.

Zaterdag hadden we een hele gezellige dag met elkaar in de Brug met allerlei activiteiten voor jong en oud.

En als klap op de vuurpijl een spetterend optreden van Matthijs Vlaardingerbroek uiteraard met zijn assistent Henkie die jong en oud verbaasde met zijn acts. De dag werd afgesloten met een goed gevuld en verzorgd buffet met allerlei lekkernijen klaargemaakt door Rankleden zelf.

Zondagochtend hadden we een feestelijke afsluitingsdienst met een terugblik, een mooie preek en een heerlijke taart.

Het hele weekend stond er een cadeaukraam met heel veel eigengemaakte spullen en op zaterdag een boekenbeurs.

Deze samen brachten meer dan € 2200,- op, met als doel  de livestream van de diensten weer mogelijk te maken en voor verbetering van licht en geluid.

Er werden het hele weekend veel mooie herinneringen opgehaald.

Er werden vele namen genoemd, maar ook heel veel namen niet. We hebben het met elkaar gedaan. Wat een mooie gemeente, we mogen best trots zijn op elkaar. Dat we mogen blijven genieten en elkaar stimuleren in alles wat we doen. We zijn ontzettend dankbaar dat we op deze manier samen ons geloof in Jezus mogen beleven en uitdragen.

Op facebook op het prikbord van De Nieuwe Rank kun je foto’s bekijken.

Heb je geen fb en wil je de foto’s zien, geef dan even een seintje aan Leen.

Wist je dat…. Promiseland ook op 1 februari precies 4 jaar bestond? Ook op facebook zagen we daar oude foto’s van voorbij schieten. Volgend jaar dus weer een feestje 😉.

Veel mensen hebben iets bijgedragen. Ben je nog niet in de gelegenheid iets bij te dragen klik dan op onderstaande button.